eMotions

Choreografe Sandra Bakker is na 19 jaar voor verenigingen gewerkt te hebben, in 2010 dan toch voor haarzelf begonnen.
Onder de naam eMotions zal zij aan de deelnemers met name jazzdans geven, maar wil graag uitstapjes maken naar moderne dans of theaterdans.

Op haar 10e begon de passie voor dansen te groeien, maar startte ze pas met jazzdansen op haar 16e. Uiteindelijk is deze passie uitgegroeid tot lesgeven en het maken van verscheidene choreografieën.
Na de dansopleiding bij de KNGU volgde ze later ook bij deze zelfde KNGU een vervolgopleiding ‘specialisatie jazzdansen’, gericht op het theater. Deze opleiding resulteerde uiteindelijk in 2 prachtige theatershows; Scrooge (2003) en het zelfgeschreven (samen met Marco Vermeer, 2005) Klodders; emoties bij kleur.

In 2010 werd eMotions geselecteerd voor ‘Amateurkunst in de lift’. Door middel van een coachingstraject werden de deelnemers uitgedaagd om zichzelf te verbeteren; als het ware een verdieping hoger te komen via ‘De Lift’.
Mede door dit geweldige traject (waarbij het eindresultaat in het Rabotheater in Hengelo te bewonderen was) rees het verlangen om de stap te nemen en voor zichzelf te beginnen.
Haar passie voor dansen zal ze via eMotions aan de deelnemers kunnen blijven doorgeven.

En inmiddels bestaat dansschool eMotions alweer 5 jaar. In die 5 jaar zijn veel mooie momenten de revue gepasseerd. Te denken valt aan de voorstellingen 'Circle of Life', 'Het spookt in de Koele' en de 'Tijd Voorbij'. Deelname aan NK's, Landelijke Demogyjada's en Finale's Soneo. Optredens bij Mannenkoor, Motorcross, Nootzaak, Fanfare en bij de Rotary Nijverdal (dinnershow). Deelname aan de optocht met een eigen gebouwde wagen 'Dance around the world'! En dat is nog maar een greep...

Hopelijk mogen er nog veel mooie momenten volgen met alle deelnemers van eMotions!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *